Hírek

W meczu z Jagiellonią najlepsi stoperzy, ale i tak wszyscy pod kreską

Autor:wislaportal.pl2014.10.05 19:50

Najlepszymi piłkarzami krakowskiej Wisły, w meczu z Jagiellonią Białystok, byli nasi stoperzy. Najwyższą bowiem notę w Waszym głosowaniu otrzymał grający po raz pierwszy na naszym stadionie Richárd Guzmics, który nieznacznie wyprzedził Arkadiusza Głowackiego. Obydwaj dostali jednak tylko "czwórki", a podobny początek oceny otrzymali jeszcze tylko Michał Buchalik oraz Maciej Sadlok. Pozostali piłkarze, a zwłaszcza Ci z formacji ofensywnych, dostali o wiele słabsze noty.

czytaj więcej

Guzmics Richárd kilencven percet játszott a Wislában

Szerző:www.nb1.hu2014.09.28 19:50
Krakkó – A hátvéd a Cracovia ellen debütált a bajnokságban.

A Lech Poznan elleni Lengyel Kupa-mérkőzés után, Guzmics Richárd ismét végig a pályán volt a Wisla Krakow együttesében. A hétszeres válogatott hátvéd csapata a Cracovia otthonában, egy 93. percben kapott góllal szenvedett 1-0-s vereséget a lengyel bajnokság 10. fordulójában.

Eredeti hír megtekintése

Guzmics: Towarzyszą mi dwa odmienne uczucia

Autor:www.wisla.krakow.pl2014.09.25 11:50

Obrońca krakowskiej Wisły, Richard Guzmics, ma za sobą pierwszy mecz z białą gwiazdą na piersi. Węgierski zawodnik, mimo porażki zespołu spod Wawelu, może być zadowolony ze swojej postawy w starciu z Kolejorzem.

czytaj więcej

Guzmics kezd Lovrencsics ellen

Szerző:rangado.hu2014.09.24.11:26
A válogatott védő szerda este mutatkozik be új klubjában; a tét a legjobb 16 közé jutás a kupában.

A Rangadó.hu értesülése szerint a lengyel élvonalbeli Wisla Kraków vezetőedzője kezdőként számít a közelmúltban igazolt magyar védő, Guzmics Richárd játékára a szerda esti (20:45), Lech Poznan elleni kupamérkőzésen – mindez a késő délelőtti csapathirdetés során derült ki.

Eredeti hír megtekintése

Guzmics Rihárd edzésben!

Szerző:Bkozep.gportal.hu2014.09.18. 13:11

Guzmics Rihárd gőzerővel készül új csapatával a Wisla Krakow-al. Aláírását követően a csapattal történő edzés mellett külön munkát is végez Ricsi annak érdekében, hogy minél előbb a csapat rendelkezésére álljon.

Eredeti hír megtekintése

Wisla: Sokan voltak, örülnek az érkezésemnek - Guzmics

Szerző:Nemzetisport2014.09.17 02:43
Egy plusz két évre szerződött a Wisla Krakow csapatához.

Guzmics Richárd, a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wisla Kraków újonnan szerződtetett futballistája elmondta, úgy érzi, tényleg örülnek az érkezésének Lengyelországban.

Eredeti hír megtekintése

Richard Guzmics zaprezentowany!

Autor:wisla.krakow.pl11-09-2014 10:23

Nowo pozyskany węgierski obrońca Białej Gwiazdy, Richard Guzmics, po raz pierwszy wystąpił w czwartkowe przedpołudnie na konferencji prasowej przed krakowskimi dziennikarzami. „Zapewniam, że na każdym treningu dam z siebie wszystko, a jeżeli dostanę szansę na grę w składzie, to także dołożę wszelkich starań, aby pomóc drużynie” – powiedział zawodnik.
czytaj więcej

Légiósok: Guzmics aláírt a Wisla Kraków-hoz - hivatalos

Szerző:NEMZETISPORT.HU2014.09.11 02:08
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Wisla Kraków bejelentette, hogy egy plusz két éves szerződést kötött a Haladástól távozó magyar válogatott középhátvéddel, Guzmics Richárddal.

A Nemzeti Sport Online saját értesüléseire hivatkozva kedden már beszámolt róla, hogy a 27 éves, hétszeres magyar válogatott védőre igényt tart a Wisla Kraków, amely egy plusz két éves szerződést ajánl a futballistának, ha sikeresen átesik az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.
Részletek: itt.

Eldőlt, a lengyelek leigazolták Guzmics Richárdot

Szerző:nb1.hu2014.09.10 15:31
Krakkó - A Hali volt védője 1+2 éves szerződést írt alá az éllovashoz.

A lengyel bajnokság listavezetője, a Wisla Kraków hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy plusz két éves szerződést kötött a Haladástól távozó magyar válogatott kötelezőéphátvéddel, a napokban a klubnál próbajátékon részt vevő Guzmics Richárddal.
Részletek: itt

Richard Guzmics piłkarzem Białej Gwiazdy

Autor:wisla.krakow.pl10-09-2014 14:37
Sprawdzany przez ostatnie dni Węgier Richard Guzmics pozytywnie przeszedł w Wiśle Kraków testy sprawnościowe oraz medyczne.

Biała Gwiazda zdecydowała się podpisać umowę z piłkarzem, którego zadaniem jest zasilić wiślacką defensywę. Kontrakt będzie obowiązywał przez rok z opcją przedłużenia o dwa lata.
czytaj więcej

Guzmics Richárd: Hiba lenne éppen most hátradőlni

Szerző:nb1.hu2014.09.10 20:07
Krakkó - A magyar válogatott védőnek még utol kell érnie magát.

Guzmics Richárd Lengyelországban folytatja a pályafutását. A magyar válogatott védő egy plusz kétéves szerződést kötött a lengyel bajnokság első helyén álló Wisla Kraków csapatával. A szombathelyi nevelésű védő elmondta, hogy élni szeretne a lehetőséggel, amit most kapott, és már alig várja, hogy pályára lépjen a Wisla fanatikus szurkolói előtt.
Részletek: itt

Guzmics Richárdot dicsérik a lengyelek

Szerző:Nyugat.hu2014.09.09.12:15
A lengyel Wisla Kraków másodedzője kifejezetten jó véleménnyel van a csapatnál próbázó Haladás-védőről.

Hétfő óta a lengyel élvonalban listavezető Wisla Kraków csapatánál készül a Haladás saját nevelésű védője, Guzmics Richárd. A 27 éves játékos már edzéseken is megmutathatta tudását – teljesítményéről a csapat másodedzője, Marcin Broniszewski is jó véleménnyel volt. – Nem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, Richárd egy rutinos játékos, aki a kiélezett szituációkban is meg tudja őrizni a nyugalmát – mondta Marcin Broniszewski. Guzmics a Wisła Kraków-nál Guzmics rutinja szerződést érhet Lengyelországban Guzmics is megszólalt, elmondta, bár az elmúlt időszakban nem volt csapata – ugyanis nyáron lejárt a szerződése a Szombathelyi Haladásnál –, de az edzések természetesen nem maradtak el. – Az, hogy pillanatnyilag nincs szerződésem egy klubbal sem, nem jelenti azt, hogy semmittevéssel telt az elmúlt időszak. A korábbi együttesemnél edzettem, illetve a Blackburn Rovers vendégeként is eltöltöttem két hetet. Arról persze a vezetőedző fog dönteni, hogy a formám és a pillanatnyi állapotom segíti-e a csapatot – mondta a Wisla Kraków honlapjának Guzmics Richárd. Guzmics rutinja szerződést érhet Lengyelországban A válogatott védő megjegyezte, a lengyel csapatnál jobb edzéskörülmények fogadták, mint Magyarországon. Ha sikerül megállapodni a csapattal, akkor minden erejével azzal lesz, hogy minél hamarabb beverekedje magát a kezdőbe.

Eredeti hír megtekintése

Guzmics Lengyelországba szerződött

Szerző:Nyugat.hu2014.09.08.18:34
Egy plusz két évre szerződött a Wisla Krakow csapatához.

A Rangadó.hu információit a játékos nem cáfolta. Rövidesen a Wisla focistája lehet.
Részletek: itt.

Eredeti hír megtekintése

Guzmics fél lábbal a Wisla Kraków-nál

Szerző:Nyugat.hu2014.09.08.18:34
Holnapra dől el a sorsa. Orvosi vizsgálaton van.

A Rangadó.hu információit a játékos nem cáfolta. Rövidesen a Wisla focistája lehet. Részletek: itt.

Eredeti hír megtekintése

A lengyelek rácsaptak Guzmicsra, gyorsan be akarják építeni a csapatba

Szerző:Nyugat.hu2014.09.08.18:34
A válogatott védő már csomagokkal utazott Krakkóba, hétvégén be is költözik bérelt lakásába.

Guzmics Richárd immár hivatalosan is a lengyel élvonalban listavezető Wisla Krakków játékosa. Első krakkói interjúját a magyar újságok közül a Rangadónak adta. A játékos szerdán írta alá szerződését.
Részletek: itt.

Linkek

Megtekintések száma

2
9
3
9
4